Yüksekokulumuzda Verilen Öğlen Yemeği Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz;

Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığının uzman ekibi tarafından hazırlanan mönülere uygun öğle yemekleri Yüksekokul yemekhanemizde verilmektedir. Katılım bedeli bir öğün için 17 TL dir.
Sonraki hafta ya da haftalara yapılacak yemek rezervasyonları, içinde bulunan haftanın son günü olan cuma saat 15:00 a kadar yapılmalıdır. Bu saat itibariyle sonraki haftanın rezervasyonları kapanır bir sonraki haftanın rezervasyonları açılır.
Kimlik kartlarına bakiye yükleme işlemleri, ilgili satış noktalarında her hafta cuma saat 14:00 itibariyle son bulur. Detaylı bilgiyi Yüksekokul personelimiz Ahmet KASIMOĞULLARI’ndan alabilirsiniz.

Prof. Dr. Fahri YİĞİT
                                                                                                       Yüksekokul Müdürü