YİYEVEK VE İÇECEĞİN ÖNEMİNİ KAVRIYORUM

Meslek Yüksekokulumuz ile Fethiye BİLSEM arasındaki iş birliğinin 6. etkinliği kapsamında  Otel Lokanta Hizmetleri Bölümü  Öğretim Görevlisi Dr. Tarih Eren Babür “ Yiyecek ve İçeceğin Önemini Kavrıyorum  “ isimli  etkinlik kapsamında fast foodun  tarihçesi  ve zararları , paketli gıdaların özellikleri hakkında bilgiler verildi. Sunum sırasında öğrencilerden soru cevap yoluyla  geribildirim alındı. Daha sonra öğrencilere servis teknikleri hakkında bilgiler verildi .Tabak .bardak. çatal. su bardağı .bıçak vb.  malzemelerin masaya nasıl konulması ve masanın  servise  hazırlanması uygulamalı olarak anlatıldı. Ayrıca peçete katlama da uygulamalı olarak anlatıldı.










Son Güncelleme Tarihi : 08.05.2024 15:56

Son Etkinlikler