• ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON & MİSYON
    • YÖNETİM
    • İÇ KONTROL
      • Amaç ve Hedefler
      • Organizasyon Şeması
      • Teşkilat Şeması
      • Görev Tanımları
      • İş Süreçleri
      • Görev Dağılımı Çizelgesi
      • Hasas Görev Tespit Formu
      • Hizmet Envanteri Tablosu
      • Kamu Hizmet Standartları Tablosu
      • Hassas Görev Tespit Formu
    • YÜKSEKOKUL DANIŞMA KURULU
    • DANIŞMA KURULU TOPLANTILARI
    • KURULLAR VE KOMİSYONLAR
  • BÖLÜMLER
    • Çevre Koruma Teknolojileri
    • Park ve Bahçe Bitkileri
    • Bitkisel ve Hayvansal Üretim
    • Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
    • Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri
    • Muhasebe ve Vergi
  • ADAY ÖĞRENCİLER
  • İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu
  • ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON & MİSYON
    • YÖNETİM
    • İÇ KONTROL
      • Amaç ve Hedefler
      • Organizasyon Şeması
      • Teşkilat Şeması
      • Görev Tanımları
      • İş Süreçleri
      • Görev Dağılımı Çizelgesi
      • Hasas Görev Tespit Formu
      • Hizmet Envanteri Tablosu
      • Kamu Hizmet Standartları Tablosu
      • Hassas Görev Tespit Formu
    • YÜKSEKOKUL DANIŞMA KURULU
    • DANIŞMA KURULU TOPLANTILARI
    • KURULLAR VE KOMİSYONLAR
  • BÖLÜMLER
    • Çevre Koruma Teknolojileri
    • Park ve Bahçe Bitkileri
    • Bitkisel ve Hayvansal Üretim
    • Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
    • Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri
    • Muhasebe ve Vergi
  • ADAY ÖĞRENCİLER
  • İLETİŞİM

2025-2026 Güz Yarıyılı Ders Programları

Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
Çevre Koruma Teknolojileri Bölümü
Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü
Muhasebe ve Vergi Bölümü
 
  • Aday Öğrenci (Merkezî)
  • Akademik Takvim
  • Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
  • Ders Yönetim Sistemi (DYS)
  • Ders Programları
  • Sınav Programları
  • MSKÜ Duyurular
  • Meslek Stajı
  • Eğitim-Öğretim Yönetmeliği
  • Ders İçerikleri
  • Yemekhane Sistemi
  • Yemek Listesi
  • Kalite Çalışmaları
  • Projeler
  • YÖK ATLAS
  • Öğrenci Toplulukları
  • Üniversitemizin 30. yıl anısına


Copyright © 2019 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı