Yeşil Devrim Bir Genetik Modifikasyon Muydu? Ata Buğdayları Yeni Islah Edilen Buğday Çeşitlerinden Daha Mı Sağlıklı? Fethiye Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü, Tarla Bitkileri Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Taner AKAR hocamız Meslek Yüksekolulumuz öğretim elemanları ve öğrencilrimize ''Yeşil Devrim Bir Genetik Modifikasyon Muydu? Ata Buğdayları Yeni Islah Edilen Buğday Çeşitlerinden Daha Mı Sağlıklı?" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Buğdayın 12000 yıl önce başlayan ve evcilleşerek günümüzden kadar olan serüvenini anlatan Prof. Dr. Taner AKAR çölyak hastaları dışında herkesin tüketebileceği genetiği değiştirilmemiş en masum tahıl ürününün buğday olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Taner AKAR hocamıza değerli katkılarından dolayı Yüksekolul müdürümüz Doç. Dr. Zeynep R. ARDAHANLIOĞLU teşekkür belgesi takdim etti. Son Güncelleme : 08.12.2025 15:18