ÖĞRENCİ PANOSU

Bu sayfa sık güncellenmektedir. Öğrencilerimizin belirli aralıklar ile bu sayfayı kontrol etmelerini rica ediyoruz.
 
Duyuru Tarihi Konusu İçerik
04.11.2022 Teknofest Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları için başvurular açıldı!
30 Nisan - 6 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçeklesecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin bir parçası olmak için asagıdaki basvuru adımlarını takip ederek ilgi duydugunuz alandaki yarısmaya basvurunuzu yapabilirsiniz.
Başvuru ve daha geniş bilgi için Teknofest Web Sayfası
Teknofest 2023 Tanıtım Kılavuzu
11.10.2022 Anket Bilgi Teknolojileri ve Sosyal İletişim Kurumu Bakanlığının "Öğretmen, Öğrenci ve Ebeveynlere Yönelik İnternetin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı Becerilerinin Ölçülmesi ve Geliştirilmesine Yönelik Saha Çalışması" projesi başlatılmış, Proje kapsamında yapılacak çalışmalardan biri de "Üniversite Öğrencilerinin İnternet Bağımlılığı Düzeylerinin İletişim Becerileri ve Sosyal Kaygı Durumları ile İlişkisinin İncelenmesi" çalışmasıdır. Bu çerçevede düzenlenen ankete aşağıdaki link üzerinden ulaşılabilmektedir.
https://forms.gle/2BRUN3xJxELYJwvS9
03.10.2022 Bozok Akademi Tanıtımı Kitlesel Çevrimiçi Açık Ders platformu olan Bozok Akademi isteyen herkese açık ve ücretsiz bir öğrenme olanağı sunmaktadır. Bu doğrultuda, e-devlet şifresine sahip olan herkes, internet erişimi olan her ortamda Bozok Akademi'de yer alan derslere kayıt olabileceklerdir. Dersleri başarıyla tamamlayan katılımcılar ders tamamlama belgesi almaya hak kazanacaklardır. Bozok Akademi'de dersler 03.10.2022 tarihinde başlayacak olup, derslere kayıtlar devam etmektedir.
Açılmış olan dersleri incelemek ve kayıt olabilmek için https://akademi.bozok.edu.tr adresi ziyaret edilebilmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 04.11.2022 11:15 Okunma Sayısı : 1254

Son Duyurular